Search:

Type: Posts; User: WTVwM

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    8
    Views
    2,575

    No youīre not. But compared to other Products...

    No youīre not. But compared to other Products itīs working here with MPEGTV anyway.
    Other Panels have quite bigger Problems :)

    I think Evil will fix soon :)
  2. Thread: New panel

    by WTVwM
    Replies
    1
    Views
    1,652

    All Infos will be here.... ...

    All Infos will be here....

    https://www.heberginy.com/forum/showthread.php?106-END-of-Trial-Version&goto=newpost
  3. Replies
    8
    Views
    2,575

    Yes of course, the only exception is when und you...

    Yes of course, the only exception is when und you limit the http Access only to LBs
  4. Replies
    8
    Views
    2,575

    Not working....but with apache2 and linked to VOD...

    Not working....but with apache2 and linked to VOD via http it works.
    I will install Apache now to the Main VOD and try to get the Videos over localhost and http

    UPDATE
    Works fine with Apache :D
  5. Replies
    8
    Views
    2,575

    Ok Guys next Update: Tested with a newly...

    Ok Guys next Update:
    Tested with a newly installed 1Gbit VPS with Ubuntu 18.04 fresh installed.
    Same thing here...also tested with Fileindexing in Apache to verify.

    So then i installed CentOS...
  6. Replies
    8
    Views
    2,575

    Short Info: The Upload Speed seems like limited...

    Short Info:
    The Upload Speed seems like limited in VOD Server Upload when starting a MP4 wih more than 1.5 GB.
    In relation i tested with a 890MB MP4 where i have 7-8 Mbit in Upload per Stream....so...
  7. Replies
    8
    Views
    2,575

    VOD Problems with Files

    Hi everybody,

    i just invested over 2 Days to analyse the Problems with my VODs.
    I found out, that any File up to 1,5GB is playing well.

    I transcoded MKVs to MP4 / M4V.
    XVID are running quite...
  8. Replies
    4
    Views
    2,039

    Got my own Solution... wget -O...

    Got my own Solution...



    wget -O /etc/enigma2/userbouquet.bla.tv "http://dyn:8181/get.php?username=user&password=pass&type=dreambox&output=mpegts" && echo '#SERVICE 1:7:1:0:0:0:0:0:0:0:FROM...
  9. Replies
    4
    Views
    2,039

    [Q] Playlist Support

    Hi guys,

    anyone have a Playlist Template for adding the Playlist to Enigma?
    Some guys are not able to Upload the Userbuoqet... So a Autoadd Script would be nice.
    Or is there already one?

    I...
  10. Replies
    7
    Views
    2,383

    Thank you itīs working!! To all: 1. Go to VOD...

    Thank you itīs working!!

    To all:
    1. Go to VOD Slave / Master
    2. Run the Command slave --list / or master --list
    3. Copy hole Output
    4. Go to Mainserver Home
    5. Click on Import Config
    6....
  11. Replies
    7
    Views
    2,383

    Ok for the n00b ;) I connected to my VOD Server...

    Ok for the n00b ;)
    I connected to my VOD Server which is also Loadbalancer.
    I got to my Folder on the Storage and ran slave --list
    But there is nothing imported to my database on my Main Server.
  12. Replies
    7
    Views
    2,383

    Ok i tried on my VOD Server...but there are no...

    Ok i tried on my VOD Server...but there are no entrys in the database so far.
    Anything i missed?

    Thought it autoadd :D
  13. Replies
    7
    Views
    2,383

    [Q]Automatic Script to add VOD

    Hi together,

    anyone have a script to autoadd VOD Files to mpegtv?
    Tried some things...but did not work so well....

    It would be great to Mass Import the VOD Files.
  14. Here exactly the same. As soon as a stream is...

    Here exactly the same. As soon as a stream is rerouted by an HDMI encoder it stays dark. Already tested with IP forwarding, but also without success. Sometimes I even get INVALID HTTP Header and...
  15. Replies
    8
    Views
    2,393

    Just tested...itīs running well. My PAT Problem...

    Just tested...itīs running well. My PAT Problem is also gone :D
    Thank you again evileyes!
  16. Replies
    18
    Views
    5,556

    Sticky: Firstly i wanted to ask a Questions: What are...

    Firstly i wanted to ask a Questions:

    What are the criterias?
  17. Replies
    1
    Views
    885

    Get this up. Tried with xmltv.co Not working...

    Get this up.
    Tried with xmltv.co Not working yet....
  18. Thread: Vod

    by WTVwM
    Replies
    6
    Views
    1,565

    Tomorrow i get a new Server...think itīs the...

    Tomorrow i get a new Server...think itīs the cause.
    SSH is also dropping down quite that time and i got several timeouts.
    So i will see ;)
  19. Thread: Vod

    by WTVwM
    Replies
    6
    Views
    1,565

    Yes and they are local on the Slave...but like i...

    Yes and they are local on the Slave...but like i said...they run first and then stop
  20. Thread: Vod

    by WTVwM
    Replies
    6
    Views
    1,565

    Yes for the moment then my Videos are stopping....

    Yes for the moment then my Videos are stopping.
    Same for my tests with streaming over http....if i run it local its running very smooth and good.
    First Test stops after 8 Minutes....second after 4...
  21. Thread: Vod

    by WTVwM
    Replies
    6
    Views
    1,565

    Vod

    Hi there,

    anyone have VOD running?
    If i enter the path /mnt/storage/movie.mp4 itīs not streaming but downloading the ts file.
    doesnīt mattr if i use file:////mnt/storage/movie.mp4 or else....
  22. Replies
    7
    Views
    1,929

    VOD stops after 30seconds

    Another Bug:
    VODs which are inserted by http Links are stopping after a few Seconds.
    Most likely after about 30-60 seconds.

    Any Idea?
  23. Thread: PAT Issue

    by WTVwM
    Replies
    0
    Views
    630

    PAT Issue

    Hi,

    iīve got several HDMI Encoders local.
    Most working well....only one Encoder throws this Error: Status = Waiting PAT Segment

    This Status is comming from every HDMI Port on the Encoder....
  24. Replies
    4
    Views
    1,277

    I tried it also..but not working. I insert them...

    I tried it also..but not working.
    I insert them on the fly....
Results 1 to 24 of 24