Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 15

Thread: Poll error

  1. #1

    Exclamation Poll error

    Hi,
    My slave shows this error "Poll error" in the command line and the server consumes a lot of CPU beacuse of this problem, please tell me what to do to avoid this error and High cpu usage.
    Regards.

  2. #2
    Quote Originally Posted by amraneo View Post
    Hi,
    My slave shows this error "Poll error" in the command line and the server consumes a lot of CPU beacuse of this problem, please tell me what to do to avoid this error and High cpu usage.
    Regards.
    Any answer PLZ ?

  3. #3
    Quote Originally Posted by amraneo View Post
    Any answer PLZ ?
    I have this problem and my cpu is very high so the server stops working.

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2019
    Posts
    161
    Yes, Noticed this gonna be quick solve to this.

  5. #5
    Quote Originally Posted by MagSat View Post
    Yes, Noticed this gonna be quick solve to this.
    Thank you MagSat, I'm waiting for your answer ASAP

  6. #6
    I still have a high CPU in the slave with new update.
    IMG-20191003-WA0011.jpg

  7. #7
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2019
    Posts
    161
    did you updated Mpegtv ?

    based on the version of today ?

  8. #8
    Quote Originally Posted by MagSat View Post
    did you updated Mpegtv ?

    based on the version of today ?
    Yes, it's the version of today.

  9. #9
    Any answer or suggestion PLZ ?

  10. #10
    Waiting for your answer PLZ Evileyes !

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •